Zverte svoj nájomný byt profesionálnej firme

Výber firmy, ktorá Vám ponúkne službu – starostlivosť o Váš majetok je nesmierne podstatný a dôležitý. Nechajte si prosím poriadne prejsť hlavou komu zveríte svoj nájomný byt a vyhľadanie nájomníkov. Poraďte sa s viacerými, čítajte recenzie realitných kancelárií alebo sprostredkovateľských firiem, informujte sa.

V Nitre sa nachádza niekoľko výborných realitných kancelárií, ktorých záujmová činnosť je v oblasti sprostredkovania predaja-kúpy nehnuteľnosti. Ich druhotná práca je spravidla vyhľadanie nájomníka do nájomného bytu. Realitné kancelárie sú bezkonkurenčne výborné v oblasti predaja a kúpy, avšak v rámci vyhľadania vhodného nájomníka je naša firma vysoko špecializovaná a profesionálna. Realitné kancelárie vyhľadajú nájomníkov, vezmú províziu mesačného nájmu od majiteľa, resp. niekedy od budúceho nájomníka a majiteľa bytu v určitom finančnom pomere, a tým ich činnosť končí.

My sa sústreďujeme na starostlivosť o nájomné byty a o nájomníkov v nájomnom byte. Táto činnosť súvisí s tým, že my Vám vyhľadáme vhodného nájomníka do Vášho nájomného bytu a potom následne sa o nájomníka v nájomnom byte staráme a riešime poruchy alebo nepredvídateľné situácie. Vyhľadávame vhodných nájomníkov, ktorým sa skutočne byt páči, chcú v ňom zostať a cítiť sa v ňom ako doma. Tieto predpoklady predurčujú, že ak je nájomník spokojný, bude aj majiteľ nájomného bytu spokojný a opačne. Nie raz sa stalo, že sme odmietli nájomníkov, či už kvôli faktu, že sme mali indície, že v byte nebudú spokojní alebo nás oklamali v podstatných faktoch.

Náš prístup k našim službám je čestný, pretože akého nájomníka Vám my odporučíme a bude v nájomnom byte, tak my sa oňho budeme starať. Neberieme žiadne jednorázové odmeny za vyhľadanie nájomníka, táto služba je vrámci nášho komplexného servisu, ktorý keď si objednáte, tak máte zabezpečený kompletný servis.

Samozrejme, je veľa majiteľov nájomných bytov, ktorí sa o nájomný byt a nájomníkov starajú svojpomocne, avšak to by asi sami majitelia vedeli porozprávať koľko činností a času vezme prenájom bytu. Uvádzame pár kurióznych situácií, ktoré asi svojpomocne nebudete chcieť riešiť v nájomnom byte a uistí Vás prečo sa oplatí objednať nás prenajimat.sk

  1. Výpadok tepla v plynovom kotli v nájomnom byte
  2. Vytopenie susedov kvôli uvoľnenej odtokovej hadici z práčky a riešenie poistnej udalosti
  3. Vymknutia nájomníkov z nájomných bytov v neštandardných časoch
  4. V nájomnom dome prestala ísť nadránom voda
  5. V nájomnom dome prestala ísť podvečer elektrina

Uznáte, že spoločným menovateľom najzávažnejších situácií je porucha s energiami alebo s havarijnými stavmi. Máme skúsenosti s riešením týchto porúch, radi Vám pomôžeme. Pri riešení je veľmi podstatné rýchle odstránenie poruchy, nakoľko nájomníci si platia za nájom. Predstavte si, že ste práve v tej chvíli na dovolenke a zazvoní Vám takýto telefonát.

Či už sa rozhodnete vyhľadať nájomníka pomocou realitnej kancelárie, svojpomocne alebo cez našu firmu, tak myslite na fakt, že my Vám vieme garantovať maximálny kompletný servis o nájomníkov a nájomný byt. Ak sa aj napriek tomu rozhodnete ísť inou cestou, tak buďte opatrní. Realitnú kanceláriu si predtým zvoľte na základe preštudovania recenzií a ak ste sa rozhodli ísť na vlastnú päsť, pýtajte sa nájomníkov čo možno najviac informácií, aby ste mali akú-takú predstavu, kto bude bývať vo Vašom byte. Riešenie porúch v nájomnom byte je náročné a vyžaduje odborníkov, preto si skutočne poriadne rozmyslite, či chcete všetko robiť sami alebo sa venovať svojej rodine, oddychovať po práci alebo jednoducho môcť ísť na dovolenku.