Moderný 2-izbový byt s 2 balkónmi v novostavbe, Nitra – Jarok

590 €/mes.


Voľné od: 16.10.2024
Typ: Na prenájom
Druh: 2-izbový byt
Stav: Kompletná rekonštrukcia
Úžit. plocha: 54 m2

English: t.ly/nAYU
На русском: t.ly/zz_Z
Українською: t.ly/VCQcD

Byt je k dispozícii od 16.10.2024

3D virtuálna obhliadka: t.ly/k1D3
Videoobhliadka bytu: youtu.be/PhIfWWMMDPA

Ponúkame na prenájom zrekonštruovaný, moderne zariadený 2-izbový byt (54 m2) s balkónom (4 m2) a lodžiou (3 m2) v novostavbe na Cabajskej ulici v obci Jarok. V blízkosti sa nachádzajú potraviny. Byt je umiestnený na 2. poschodí 2-poschodového bytového domu. K dispozícii je bezproblémové verejne dostupné parkovanie.

Byt je kompozične rozdelený na vstupnú chodbu, kuchyňu, obývaciu miestnosť s balkónom, spálňu s lodžiou, kúpeľňu a samostatnú toaletu. Kuchyňa je kompletne vybavená spotrebičmi: chladničkou s mrazničkou, plynovým sporákom s elektrickou rúrou, mikrovlnnou rúrou a kanvicou. Práčka je taktiež k dispozícii.

Byt práve prešiel kompletnou renováciou a údržbou a je pripravený na prenájom. Výhodou bytu je vlastné kúrenie plynovým kotlom so smart ovládaním a sústava 5 reproduktorov pre kvalitné počúvanie hudby a sledovanie TV.

Preferujeme dlhodobých nájomníkov, či už súkromné osoby alebo firmy. Neváhajte nás kontaktovať, radi Vás uvítame na obhliadke. Celková cena nájmu je 590 €/mesiac (cena je vrátane energií, TV Skylink a internetu). S prvým mesačným nájmom sa uhrádza aj depozit v rovnakej výške. Nie sme realitná kancelária a poprosíme realitné kancelárie, aby nás nekontaktovali.

Kontakt na makléra:
+421 915 739 102   Jitka Eliášová

Zdielať

Video

3D Obhliadka

Nehnuteľnosť na mape